Friday, 8 July 2011

mereka adalah insan-insan yang prihatin!!

aii..cemua!!ini adalah entry pertama pada hari ini...hihi


merujuk pada entry yg lepas2 missh de join satu segmen menarik lagi deboomm
anjuran blogger femes kiter...BEN ASHAARI
segmen tue ok n ptutnyer diteruskan setiap mase...
*haa..amek..setiap ari tukar templete bru nampaknyer...huhu*


de result is.... missh dpt berbakul2 kritikan..sobs..'=.=
*semua yg membina bukan caci merba semua tau*
missh hepi sgt sbb dikritik...aik?
itu tandanyer de owg yg care n amek berat pasal BLOG kiter...
missh bersyukur sgt de blogger yg besssshhhh n baek aty cam korank semua.....
tennnkiuuu soooo soooo muccchhhhh!
de yang ciap bg laman blog tutoril tuk wat reference...*hoooo!terharu laju-lahu*
thanks to kak zalita !!!jom terjah blog kakak yg baek hati nie...hihi

picture taken from kak zalita blog....cantek kn???=)

kt bawah nie missh senarai blogger2 yg sgt prihatin sudi jenguk blog missh...de yg missh da kunjung blik n de yg xsempay ag..jap2 ag missh berkunjung ea...=)


ok...de lagi belom habes lagi.......



ok da habes!!!gighnyer missh!hihi...

mereka semua sgt baek aty  dan gorgesss ok!!!


p/s:..kalo sudi silakan la bg cadangan atau kritikan atau komen atau hadiah..ek??atau aper2 je untuk improve blog missh yea....terima kasih semua...sayang korank!


1 comments:

* Zaleta * said...

hahaha..time kasi uat netry ni...masih baru jugak ni...tkejut tengok muda kat dashboard td....hapy blogging dear...

Post a Comment

drop comment here!!tenkiu..muaahh!

Template by:
Free Blog Templates